CAT | ESP
logo Facebook logo Instagram
logo Deler

SERVEIS CONTRACT

Oferim un servei integral d'assessorament, presa de mesures, confecció i instal·lació de tots els requeriments del sector Contract.
Disposem d'un equip altament qualificat, que atén les necessitats dels nostres clients, adaptant-se a elles amb total flexibilitat.

Col·laborem amb arquitectes, interioristes i decoradors, així com prescriptors i professionals de la construcció i reformes. Els nostres treballs inclouen hotels, restauració, escoles, centres geriàtrics, hospitals i el sector comerç.

Oferim cortines tradicionals, estores enrotllables i paquetos, cobrellits, plaids, coixins, tapisseria, jardins verticals, parquets i revestiments vinílics, moquetes, tarimes d'exterior, pintura industrial i decorativa, paper pintat i material de descans.Formulari de col·laboració professional

Les dades personals facilitades voluntàriament per vostè, a través del present formulari web seran tractades i conservades durant els terminis necessaris, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades. Pot vostè exercir els drets d'accés, rectificació o supressió de les seves dades, dirigint-se a Deler Servicios Decoración SL a través de correu electrònic a l'adreça silvia@delerserveis.com, indicant a la línia d'Assumpte el dret que desitja exercitar; o mitjançant correu ordinari remès a Plaça Salvador Espriu, 3, local F, Terrassa.
Benvinguts a Deler. Benvinguts a la vostra llar.
Plaça Salvador Espriu, 3 local F      08221-Terrassa      93 499 64 43
Sílvia: 627 40 25 95    silvia@delerserveis.com  |   Eva: 650 77 12 90      eva@delerservicios.com